Zaštita podataka

U skladu s novom europskom regulativom (GDPR) My Media d.o.o. je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjete internetske stranice www.mymedia.hr. Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite ovu poveznicu.

Prihvaćam
Pravilnik poslovanja – My Media

Ugovor o suradnji sklapa se na period oglašavanja dogovoren pismenim ili usmenim putem, sukladno prethodno prihvaćenoj ponudi. Minimalni periodi trajanja pojedinih ugovora ovise o odabranom mediju oglašavanja. Dugoročnim ugovorima za zakup površina smatraju se ugovori sklopljeni na rok od 6 (šest) mjeseci i više. U slučaju prijevremenog raskida ugovora od strane Naručitelja otkazni rok je 3 (tri) mjeseca, a teče od dana predaje obavijesti poštom preporučenom pošiljkom o otkazu ugovora.

Ponude vrijede 7 dana. Naručitelj je dužan dostaviti spremnu grafičku pripremu za tisak 15 dana prije planiranog početka oglašavanja. U slučaju da se oglas postavi kasnije od očekivanog, našom greškom, produžujemo period oglašavanja srazmjerno periodu kašnjenja. Naručitelj prihvaća punu odgovornost za sadržaj oglasa, te u slučaju povrede zakona Republike Hrvatske, povrede autorskog prava ili sličnog spora, direktno odgovara oštećenoj trećoj osobi. Grupacija My Media nema nikakvu odgovornost prema istoj. Naručitelj jamči da će u slučaju pokretanja bilo kakvih postupaka protiv grupacije My Media zbog sadržaja oglasa: otkloniti bilo kakvu odgovornost s grupacije i preuzeti sve postupke na sebe:

- da će snositi svu odgovornost za svaku eventualno nastalu štetu te da će obvezu plaćanja bilo kakvih iznosa trećim osobama i/ili institucijama zajedno s kamatama i nastalim troškovima preuzeti na sebe
- da će u slučaju pokretanja takvih postupaka svu odgovornost za postavljanje i sadržaj predmetnih oglasa preuzeti na sebe

U suradnji s vodećim tiskarama u Hrvatskoj jamčimo povoljne cijene, brzi rok isporuke i vrhunsku kvalitetu proizvoda. Sama grafička priprema je u režiji klijenta i treba biti dostavljena 15 dana prije planiranog početka oglašavanja, sukladno dostavljenim specifikacijama za odabrani medij oglašavanja.

Produkcija je jednokratan trošak koji se plaća avansno, a odnosi se na tisak, montažu, održavanje i demontažu.
Ukoliko se Zakupnik naknadno odluči na redesign vizuala, obvezuje se snositi dodatni trošak produkcije (tisak+montaža/demontaža) za količinu vizuala koje mijenja.
Dogovorena cijena mjesečnog zakupa oglasnog prostora izračunata je prema količini zakupljenog oglasnog prostora umanjenog za popust čiji je iznos uvjetovan rokom oglašavanja i često avansnim načinom plaćanja.

Naručitelj ima pravo na opravdani prigovor i reklamaciju u sljedećim slučajevima:
- isporuka reklame koja nije naručena
- isporuka reklame koja ima grešku ili oštećenja

Reklamacije su važeće ukoliko su propusti precizno opisani, odnosno dokazani, te pisanim putem dostavljeni u roku od 8 (osam) dana od dana postavljanja reklame, tako da ih My Media može ispitati. Naknadne reklamacije, te reklamacije koje se odnose na kratke smetnje ne daju Naručitelju pravo da traži dodatne usluge ili odštetu bilo koje vrste. U slučaju eventualnih šteta na platnu koje se mogu dogoditi zbog više sile (naleta vjetra, požara ili potresa), My Media će o svom trošku organizirati u što kraćem roku popravak ili tisak novog platna te njegovu ponovnu montažu. Naručitelj se time smatra namirenim te zbog istoga neće zahtijevati bilo kakvu naknadu štete ili otkaz ugovora.