Zaštita podataka

U skladu s novom europskom regulativom (GDPR) My Media d.o.o. je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjete internetske stranice www.mymedia.hr. Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite ovu poveznicu.

Prihvaćam
Billboard – My Media

BillboardOglašavanje

  • Grad Split
  • 15.000Kvadrata oglasnog prostora
  • Lista lokacijaNa upit
  • 50.000impresija dnevno

Jumbo plakati ili Billboardi koriste se za kampanje kojima se želi postići veća teritorijalna pokrivenost i dulja prisutnost poruke. Postavljeni su uz gradske prometnice, otvorene ceste, te na ostalim frekventnim mjestima, a mogu biti osvijetljeni i neosvijetljeni.

PrednostiBillboard oglašavanja

Visoka uočljivost
Velika pokrivenost
Frekfentne lokacije
Povećanje prodaje
Dominiranje

Zatražiindividualnu ponudu

Kontaktirajte nas
City Center One logo
Joker logo
Miele logo
Ultra Europe logo
Cineplexx logo
Kaufland logo
Chix logo
Lidl logo
Plodine logo
Autocommerce logo
Spar logo
Tommy logo
DM logo
Bipa logo