Zaštita podataka

U skladu s novom europskom regulativom (GDPR) My Media d.o.o. je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjete internetske stranice www.mymedia.hr. Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite ovu poveznicu.

Prihvaćam
Oglasavanje – My Media

Španmaster
Stupni flyer
City box
Billboard
Wallscape
Radio

Oglašavanjeputem naših kanala

My Media se u svojoj ponudi u najvećoj mjeri usredotočila na outdoor oglašavanje,  te nudi oglašavanje na osvjetljenim španmasterima, stupnim flyerima, trostranim cityboxevima, billboardima, wall scapovima te radiju. Outdoor oglašavanje je efektivno jer Vi podsvjesno vidite reklamu bez da ona agresivno djeluje na Vas, a kampanje su aktivne 24 sata dnevno.

250lokacija
800lica oglasa
6oglasnih kanala
150klijenata
400 000impresija dnevno
3grada