Zaštita podataka

U skladu s novom europskom regulativom (GDPR) My Media d.o.o. je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjete internetske stranice www.mymedia.hr. Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića.

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite ovu poveznicu.

Prihvaćam
Kontakt – My Media

Najbrži putdo vašeg oglasa

AKCELERACIJA D.O.O.

Radimo individualne ponude za svakog klijenta, prema njegovim željama i trenutnim potrebama. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mjestu, te nam se možete obratiti s punim povjerenjem. Hvala Vam što ste nas posjetili.

Kontaktirajte nas

Kontaktforma

Pošaljite nam svoje upite, ispunite ovaj jednostavan kontakt obrazac, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo što kvalitetnije i najbrže što možemo.